Pannenkoeken! Associeer jij dat ook met gezelligheid, plezier, familie, vrienden, warmte, feest? Zou dat de reden zijn waarom ik nog niemand ontmoet heb die geen pannenkoeken lust?

Grote ramp dus als je de ‘gangbare’ pannenkoek omwille van gezondheidsissues niet meer kan, mag of wil eten. Gelukkig zijn er nogal wat alternatieven, het ene al wat geslaagder en lekkerder dan de andere.

Daarom wil ik een pannenkoekrecept met je delen waarmee je zelfs de ‘die hard-pannenkoek-eter’ kan verleiden.

Ze zijn ook erg geschikt om jezelf te verwennen als je minder suiker en koolhydraten wil gaan eten, maar het toch zoet genoeg wil houden. Extra troef: ze zijn erg voedzaam en gemakkelijk verteerbaar.

Ik serveer ze als ik gasten heb of een feestje geef en krijg  steevast complimentjes zelfs van rasechte zoetekauwen :) Dat maakt me altijd erg blij :)

Kaar om je pannetje warm te maken? ;)

Kokosmeelpannenkoekjes

Hoe je deze waanzinnig lekkere kokospannenkoekjes maakt, dat – en nog veel meer – leer je tijdens de culinaire minireeks ‘Zalig zondigen’.

HIER lees je er alles over en kan je je aanmelden.

Verwen vanaf NU jezelf, vriend én vijand suikervrij!

Ontdek de wereld van onvoorstelbaar lekkers gezoet met van nature aanwezige suikers in fruit, groenten, kruiden en plantensappen.

Word een zalige zondares ;)

HIER vind je alvast het recept van een ander heerlijk pannenkoekenrecept. Smakelijk!