Blijer suikervrijer traject

Herken je dit?

 • Je hebt al ontelbare ‘suiker afkick pogingen’ ondernomen, maar je houdt het – tot je grote frustratie – nooit vol.
 • Je voelt je mega schuldig omdat je thuis – stiekem – weer aan een ‘koekjesvreetbui’ bezweken bent.
 • Je zou bij tijden een moord begaan – so to speak of course ;) – om toch maar die zak snoep te kunnen verorberen.
 • Je wordt gigantisch chagrijnig of onrustig als je niet op tijd en stond iets zoets en suikerigs in je mond kan stoppen.
 • Je bent een rasechte zoetekauw en je bent bang een ernstige ziekte te krijgen, maar het lukt je niet om te ‘suikerminderen’.

Ik weet er alles van, sweet tooth ;)

Toen ik klein was, kreeg ik de bijnaam ‘iefra toertjes’ – vrij vertaald is dat ‘juffrouw taart’. tJa, taart, gebak, koekjes, koffiekoeken, boterhammen met choco, waanzinnig veel choco… Het ging er allemaal vlotjes – wat zeg ik – zeer vlotjes en bij voorkeur in.

En dat werd met de jaren alleen maar erger… Ik vond mezelf regelmatig bij de bakker terug met enkele – je kan er toch niet 1 kopen – gebakjes in de hand.  Ook meneer Nachtwinkel werd slapend rijk dankzij mijn chocolade- en koekjeskicks ;)

Ik werd er niet bepaald de meest vrolijke en aangename mens van. Dat vond ik nog het vervelendst. Ik voelde me vaak depressief, rot en leeg en ik troostte mezelf met suiker.

Tot ik enkele jaren geleden ontdekte WAAROM het me niet lukte om ‘gewoon’ minder suiker te eten en WAT ik effectief kon doen om voor eens en voor altijd mijn suikerverslaving vaarwel te zeggen.

Ik ging gedreven aan de slag en ik kreeg wonderwel steeds minder trek in suiker! Straffer nog: Weerstaan aan suiker ging haast vanzelf én als bonus vlogen de overtollige kilootjes er zo af.

Tegenwoordig heb ik er zelden zin in en kan je me al helemaal niet meer verleiden met al dat lekkers van weleer. Bovendien heb ik me nog nooit zó lekker in mijn vel gevoeld als nu.

Dit is ook voor JOU mogelijk!

Echt?!

Echt! No nonsens!

Ik heb met mijn 7 krachtigste strategieën waarmee ik succesvol minder trek in suiker kreeg het traject ‘Blijer suikervrijer’ samengesteld.

Wat leer je als je dit traject doorloopt?

 • Welke suikers echt fout zijn en waarom en welke suikers kunnen en waarom.
 • Hoe je de supermarkt verleidingen overleeft.
 • Waarom je tot hiertoe steeds mislukte en waarom het je deze keer WEL gaat lukken.
 • Wat je lichaam je precies wil vertellen.
 • Hoe je je lichaam geeft wat het nodig heeft.
 • Wat de invloed en gevolgen zijn van suiker en wat je kan doen om de schade te herstellen.
 • Welke de stappen, strategieën en acties zijn om er gegarandeerd een gezondere levensstijl op na houden.
 • Hoe je je mentaal voorbereid en hoe je gefocust blijft.
 • Hoe de 7 krachtige basis strategieën je onvermijdelijk en als vanzelf minder trek in suiker geven.
 • Hoe je je een evenwichtige en gezonde maaltijd op jouw maat samenstelt.
 • Welke slimme eetwissels je kan maken.
 • Hoe je maximaal van je maaltijden kan genieten.
 • Hoe krachtig de genezende invloed van voeding is.
 • Welke kruiden je spijsvertering en eventuele klachten ondersteunen.
 • Welke ‘bonus foods’ je aan je eetpatroon kan toevoegen voor onvermijdelijk succes.
 • Hoe je jezelf zelfs met minder suiker toch culinair in de watten legt
 • Hoe je suikervrijer feest en toch lol trapt :)

Je kan dit traject zowel online als offline volgen.

Hoe verloopt het ONLINE traject precies?

 • Gedurende 7 weken ontvang je elke maandag een email in je mailbox met een link naar 1 van de 7 strategieën, de cursusmaterialen en bonussen zoals meditaties en filmpjes. Elke vrijdag ontvang je een weekoverzicht en een ‘weekend extraatje’.
 • Tegelijk word je uitgenodigd om concrete actiestappen te nemen, leer je stapsgewijs nieuwe eet- en levensstijl gewoontes aan, krijg je checklists & worksheets mee and last but not least zitten er lekkere receptideeën bij.
 • Dit is ideaal voor doe het zelvers.

Hoe verloopt het OFFLINE traject precies?

 • Je ontvangt het volledige online pakket zoals hierboven beschreven.
 • Elke woensdag komen we samen in ‘I Relax’ in de Dwarsweg 1 in Tielrode en bespreken we 1 van de 7 strategieën, wisselen ervaringen, recepten, ideeën en zo meer uit en is er ruimte voor vragen & aanmoediging.
 • Je krijgt eveneens toegang tot een besloten facebookgroep. Je kan er terecht met al je tussentijdse vragen, je kan er je ervaringen delen en ook sparren met andere deelnemers. Ik post er trouwens regelmatig extra receptideeën en andere bonussen.
 • Dit is ideaal voor mensen die weten dat werken in groep de kans op een geslaagd traject aanzienlijk vergroten en die behoefte hebben aan een extra duwtje in de rug.

‘Oh Els, 7 weken?! Dat hou ik nooit vol :( ‘ Ik begrijp het. Dan is dit traject wellicht niet voor jou. Deze cursus is anders dan alle andere en je zal aan het eind van deze cursus daadwerkelijk een andere relatie met suiker hebben én er andere eetgewoontes op na houden. Eetgewoontes die je dus met gemak minder trek in suiker laten hebben. Wist je trouwens dat het gemiddeld 66 dagen duurt eer je een gewoonte doorbreekt en verandert?

Dit traject is ook niet voor jou als je denkt dat je ooit met een ‘magic pil’ van je suikerverslaving bevrijd zal worden en ‘het transformatiewerk’ niet wil doen. Ik zal je gedurende deze 7 weken uitnodigen de 7 beproefde strategieën uit te testen en aan te passen op jouw maat zodat je voor de rest van je leven tools in handen hebt om jouw lijf én je brein in topconditie te houden.

DUS, lieve zoetekauw,

 • Ben jij bereid om er helemaal voor te gaan?
 • Wil jij de rest van je leven je gezond en vitaal voelen?
 • Deins je er niet voor terug om te doen wat nodig is om te slagen?
 • Voel je die ‘drive’ om je gezondheid naar een volgend niveau te tillen?
 • Wil je het heft terug in eigen handen nemen?
 • Wil je je thuis voelen in je eigen lichaam?

Wat?

Te mooi om waar te zijn’, zeg je

You’re damn right!

Geloof NIETS van wat ik zeg.

Gun jezelf het voordeel van de twijfel.

Doe mee, onderzoek en ervaar het!

Binnenkort starten we opnieuw en leggen we 7 weken lang een stevige basis zodat deze keer  ECHT trots op jezelf kan zijn en fris, vrolijk en energiek door je leven danst!

MAAR

Dan is het van reuzebelang dat je NU actie onderneemt! Want goed begonnen is half gewonnen.

SUPER, toch!

Dit is trouwens wat deelnemers ervan zeggen:

‘Bedankt voor de superleuke ‘suikerchallenge’.  Ik ben echt superblij want ik ben tijdens jouw cursus meer afgevallen dan anders, door anders naar suiker te kijken.’ – Jorden, student

‘Ik ben zelf ook al jaren bezig met voeding… heel veel last van darmen, candida, parasieten gehad… Candida dieet gevolgd, darmspoelingen, alle mogelijk denkbare natuurlijke middelen gebruikt… Nog steeds komt de suikerverslaving terug… en sinds ik je ‘challenge’ doe, is ’t me gelukt om 100% te stoppen. En sowieso wou ik je al eerder vertellen hoe goed ik je challenge vindt!!!’ – Karin Van Hal, schrijfster en spiritueel coach, www.karinvanhal.com

‘Els, je schrijfstijl vind ik fantastisch!!! Alleen al daardoor raap ik de moed bijeen om er toch werk van te maken… Los van de (voor mij onthutsende) inhoud ben ik je daar al dankbaar voor a Heerlijk om te lezen gewoon…
En vandaag kwam ik thuis van de winkel met 2 zakken vol groenten, gezonde eiwitten en fruit en vooral “geen enkel pakje koeken”… ‘ – Mia, zelfstandige

‘Ik had geen idee hoeveel verborgen suiker er in mijn voeding zit. Ik ben nu bewuster met mijn voeding bezig. Ik ga hiermee verder in het nieuwe jaar. De uitgebreide achtergrondinformatie en extra’s vond ik een grote meerwaarde hebben.’ – 48-jarige budgetcoach

‘Ik snoepte erg veel. Snoep, koek, chips… Na de cursus is dit al veeel minder en kan ik ook de tussendoortjes gezonder aanpassen.’ Het meest positieve aan deze online cursus vind ik is dat het waarom goed wordt uitgelegd. – Annelies, ergotherapeut en mama van 3

‘Wat ik fantastisch vind aan de online cursus is je enthousiasme en ondersteuning; je kennis, ervaring en deskundigheid en het groepsgebeuren. Mijn resultaat is dat ik bewuster en alerter ben in mijn suiker gebruik.  Ik heb tevens een behoorlijk lactose intolerantie geconstateerd. Ik vind je ook erg krachtig in je persoonlijke begeleiding. Ik heb dat nodig want zonder persoonlijke begeleiding lukt het me minder goed.‘ – Anne Mien, psychosociaal counselor

Joehoe! Superdesup! Ik kijk er BIJZONDER naar uit om samen met JOU aan de slag te gaan.

Oh ja, je vraagt je wellicht af hoeveel deze super waardevolle traject kost? Goeie vraag! Ik heb nog nooit een suikervrije traject van deze aard zien langskomen. Na onze 7 weken samen heb jij gegarandeerd opnieuw een normale relatie met suiker en weet je precies

 • welke en hoeveel suikers er voor jouw lichaam geschikt zijn
 • hoe je slimmere suikerkeuzes maakt en waar je best op let wanneer je gaat winkelen
 • wat je suikerverslaving je eigenlijk wil vertellen over jouw lichaam
 • welke voedselkeuzes je best maakt zodat je vanzelf minder trek in suiker krijgt
 • hoe je je maaltijden samenstelt en bovendien super lekker eet
 • hoe je jezelf elke dag suikervrijer verwend met zoet zonder zonde.
 • hoe je je spijsvertering ondersteunt en verbetert
 • hoe je je darmflora weer in topvorm eet
 • welke bonus foods je zeker af en toe op je menu kan zetten
 • hoe je succesvol suikervrijer weekends en feestjes overleeft en toch ‘fun’ hebt.

En dat allemaal voor maar € 98 voor wie het doe het zelf ONLINE traject volgt. Dit is zonder extra begeleiding!

Voor het OFFLINE traject met 7 weken lang persoonlijk advies binnen de groepscoaching sessies ‘live’ in ‘I Relax’ in Tielrode en onbeperkt vragen in de besloten facebookgroep betaal je slecht € 495.

Maar dat is nog niet alles want

 • je zal je nog nooit zo energiek gevoeld hebben
 • je zal nog nooit zo gestraald hebben
 • je zal je nog nooit zo in topvorm gevoeld hebben
 • je zal je nog nooit zo vrij gevoeld hebben
 • je zal je nog nooit zo goed in je vel gevoeld hebben

en als extra extra bonus

 • je zal je nog nooit zo slank gevoeld hebben. Klein niet onbelangrijk detail voor de dames? én heren die aan dit programma deelnemen :)

Oooooh, Els, hoe kan ik me inschrijven?  Stuur een bericht via het contactformulier dat je HIER vindt. Hou er rekening mee dat er slechts 10 plaatsen zijn!

Gefeliciteerd! Je hebt zonet jezelf de beste cadeau ooit gegeven! Je kan alvast fier op jezelf zijn.

Tot binnenkort!

Els aka de suikervrije goeroe ;)

P.S. Heb je nog een vraag? Mail me gerust via het contactformulier