Van Binnenuit Gezond

 

‘Je kunt geen bloemen in je tuin planten als je niet eerst het onkruid hebt weggehaald en de bodemkwaliteit hersteld hebt’Je kunt geen bloemen in je tuin planten als je niet eerst het onkruid hebt weggehaald en de bodemkwaliteit hersteld hebt’.

Onkruid neemt ruimte in beslag en onttrekt belangrijke voedingsstoffen uit de grond waardoor de groei van andere planten belemmerd wordt. Als je de concurrentie verminderd door het onkruid te wieden én de bodem te verbeteren, dan kunnen bloemen goed gedijen.

Het is een mooie analogie voor wat zich in de darmen afspeelt.

Genezing begint altijd van binnenuit en omvat evenwel de 4 lichamen waarin je woont. Dit zijn je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.  Afhankelijk van waar de disbalans zich bij jou bevindt, stellen we een begeleiding, een programma of een traject voor vanuit onze expertise in darmherstellende voeding, geweldloze communicatie, mindsetting en spiritualiteit.

Het stokpaardje van Van Binnenuit Gezond is het verband tussen voeding, darmflora en je fysieke én mentale gezondheid en hoe je via natuurlijke middelen de spijsvertering, darmflora en stofwisseling kan verbeteren en het genezingsproces kan ondersteunen.

‘All disease start in the gut.’  Hippocrates, Grieks arts, ca. 460 v. Chr. – 370 v. Chr.

Gezondheid ook!

Onze leuze is dan ook: ‘The power of food to feel good!’ – vrij vertaald ‘Goed gevoed, blij gemoed’ :)

Hoe goed of hoe slecht voed jij je 4 lichamen?

Lees ook de disclaimer.