1 daagse wellnessretreat voor de ogen

Onze ogen zijn kostbaar, maar hoe zorg je goed voor je ogen? Hoe voorkom je dat ze slechter gaan zien? Hoe ontspan je je ogen?

Tijdens deze 1 daagse wellnessdag voor de ogen leer je al spelenderwijs meer over de natuurlijk zien principe en de dr. Batestechnieken en activiteiten. De nadruk ligt evenwel op het ervaren van ontspanning in je ogen en je hoofd.

Dat doen we aan de hand van onder andere ademsessies, qigong, visualisaties, dr. Batestechnieken en activiteiten en zo meer. bij goed weer doen we de activiteiten buiten in het prachtige natuurgebied de Roomkouter in Steendorp.

Tijdens de pauzes is er water en  stralende ogenthee voorzien met heerlijke ‘oogsnoepjes’. Rond 12u30 houden we middagpauze tot ongeveer 13u30. Vergeet je lunch niet mee te brengen!

Trek ook gemakkelijke kledij aan en hou er rekening mee dat we deze dag grotendeels zonder bril of lenzen doorbrengen. Breng dus ook je brillendoos of contactlensdoosje mee.

Op het eind van deze dag ga je naar huis met:

  • kennis van de basis ontspannings- en bewegingsactiviteiten voor je ogen
  • tips & tricks hoe je deze activiteiten gemakkelijk in je dagelijkse leven integreert
  • basiskennis hoe je je ogen met voeding in de watten legt
  • tips om goed voor je ogen te zorgen terwijl je computerwerk doet
  • niet alleen ontspannen ogen, maar ook een ontspannen geest.
  • een digitale hand-out
  • een fijne herinnering aan een heerlijke zendag

Wanneer?  Zondag 18 december 2022 van 10u15 tot 16u30

Waar?  Het Natuurhuis, gelegen in het natuurgebied de Roomkouter, Kapelstraat 170 A in Steendorp. Kom je met het openbaar vervoer? Het Natuurhuis ligt vlakbij de bushalte ‘Steendorp Blauwhofstraat’. Kom je met de auto? Parkeren kan in de Kapelstraat.

Bijdrage?  € 97 inclusief water & thees met ‘oogsnoepjes’ en digitale handout, exclusief lunch

HIER kan je je inschrijven. Je plek is verzekerd van zodra het inschrijvingsgeld ontvangen werd. Er is slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Zorg dat je er bij bent.

Lees ook de disclaimer