• Zit je al langer in het sukkelstraatje?
  • Zit je muurvast op een bepaald gebied in je leven?
  • Heb je al verschillende therapieën gevolgd zonder echt resultaat?
  • Heb je een aan/af relatie met depressie?
  • Voel je je vaak angstig?
  • Heb je regelmatig paniekaanvallen?
  • Loop je steeds weer tegen hetzelfde probleem aan?
  • Pluk je niet de vruchten die je zou mogen verwachten van psychotherapie, mindfulness, meditatie en zo meer?

Dat is behoorlijk frustrerend. Ik weet wat het is want het is me ook overkomen. Zowat mijn hele leven (!) voelde ik me niet echt lekker in mijn vel. Niets lukte. Mijn leven stroomde niet. Maar ik gaf niet op, ik bleef zoeken naar een oplossing. En die vond ik. Dat was in 2013 toen ik e-i-n-d-e-l-ij-k ontdekte wat sinds mijn 5de mijn leven saboteerde. Die doffe zwarte ‘gedachtenellende’ die me jarenlang terroriseerde, maar die ik dankzij mijn immens gevoel voor humor overleefde waardoor de meeste mensen niet eens wisten waar ik mee worstelde… Het lijkt nu wel uit een vorig leven.

Voeding bleek een sleutelrol te spelen. Ik gaf suiker op en herstelde mijn darmen en ‘de rest’ volgde als vanzelf. Niet alleen ‘mijn depressie’ genas ook andere kwalen die me al levenslang vergezelden, verdwenen als sneeuw voor de zon! Voorgoed. Weg. Foetsjie! En waaauhw, ik voel me in topvorm!Eureka! Deze doorbraak betekende dan ook de start van mijn nieuwe leven. Het is alsof ik opnieuw geboren werd. Dat is ook voor jou mogelijk!
Ik leer je graag wat je voeding en je darm ermee te maken hebben en wat precies de stappen zijn naar genezing.

Ik ben Els en gespecialiseerd in darmherstellende voeding, geweldloze communicatie en mindsetting. Dat laatste is een bijzonder krachtige ’tool’ om verandering én heling in je leven te brengen.

Ik zie het als mijn voornaamste taak het zelf genezend vermogen te ondersteunen zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Ik combineer oude wijsheid en kennis, de kracht van voeding, mijn heldervoelendheid en ervaring om voor een doorbraak in je problematiek te zorgen. In elke tegenslag of probleem zie ik de groeikans en potentiële oplossing.

Ik kijk er naar uit om jou van dienst te zijn. Dat kan zowel online  via 1 op 1 skype sessies en de online cursus ‘Blijer suikervrijer’ als offline via 1 op 1 gesprekken. De praktijk vind je in de Dwarsweg 1 in Tielrode (Temse).

OPGELET!

Met je darmen aan de slag gaan zou je leven wel eens drastisch kunnen veranderen! Net zoals mijn leven wonderbaarlijk transformeerde.

  • Heb je een vraag of wil je een afspraak boeken? Contacteer me HIER via het contactformulier.
  • Wil je eerst kennismaken met mijn manier van werken of kijken of het klikt? Vraag dan HIER een gratis skype sessie aan.