Praise & success stories

‘Bedankt voor de superleuke ‘suikerchallenge’.  Ik ben echt superblij want ik ben tijdens jouw cursus meer afgevallen dan anders, door anders naar suiker te kijken.’ – Jorden, student

‘Ik ben zelf ook al jaren bezig met voeding… heel veel last van darmen, candida, parasieten gehad… Candida dieet gevolgd, darmspoelingen, alle mogelijk denkbare natuurlijke middelen gebruikt… Nog steeds komt de suikerverslaving terug… en sinds ik je ‘challenge’ doe, is ’t me gelukt om 100% te stoppen. En sowieso wou ik je al eerder vertellen hoe goed ik je challenge vindt!!!’ – Karin Van Hal, schrijfster en spiritueel coach, www.karinvanhal.com

‘Els, je schrijfstijl vind ik fantastisch!!! Alleen al daardoor raap ik de moed bijeen om er toch werk van te maken… Los van de (voor mij onthutsende) inhoud ben ik je daar al dankbaar voor Heerlijk om te lezen gewoon…
En vandaag kwam ik thuis van de winkel met 2 zakken vol groenten, gezonde eiwitten en fruit en vooral “geen enkel pakje koeken”… ‘ – Mia, zelfstandige

‘Ik had geen idee hoeveel verborgen suiker er in mijn voeding zit. Ik ben nu bewuster met mijn voeding bezig. Ik ga hiermee verder in het nieuwe jaar. De uitgebreide achtergrondinformatie en extra’s vond ik een grote meerwaarde hebben.’ – 48-jarige budgetcoach

‘Ik snoepte erg veel. Snoep, koek, chips… Na de cursus is dit al veeel minder en kan ik ook de tussendoortjes gezonder aanpassen.’ Het meest positieve aan deze online cursus vind ik is dat het waarom goed wordt uitgelegd. – Annelies, ergotherapeut en mama van 3

‘Wat ik fantastisch vind aan de online cursus is je enthousiasme en ondersteuning; je kennis, ervaring en deskundigheid en het groepsgebeuren. Mijn resultaat is dat ik bewuster en alerter ben in mijn suiker gebruik.  Ik heb tevens een behoorlijk lactose intolerantie geconstateerd. Ik vind je ook erg krachtig in je persoonlijke begeleiding. Ik heb dat nodig want zonder persoonlijke begeleiding lukt het me minder goed.‘ – Anne Mien, psychosociaal counselor