Oogyoga-relaxdag

Onze ogen zijn kostbaar, maar hoe zorg je goed voor je ogen? Hoe voorkom je dat ze slechter gaan zien? Hoe ontspan je je ogen?

Tijdens deze oogyoga-relaxdag leer je al spelenderwijs meer over de natuurlijk zien principe en oogyoga. De nadruk ligt evenwel op het ervaren van ontspanning in je ogen en je hoofd.

Dat doen we aan de hand van onder andere oogyoga, visualisaties, Batestechnieken en meditaties. Weer of geen weer, we doen de activiteiten buiten in het prachtige natuurgebied de Roomkouter in Steendorp.

Tijdens de pauzes is er water en zowel oogversterkende als ontspannende thee voorzien met heerlijke ‘oogsnoepjes’. Rond 12u30 houden we middagpauze tot ongeveer 13u30. Vergeet je lunch niet mee te brengen!

Trek ook gemakkelijke kledij aan en hou er rekening mee dat we deze dag grotendeels zonder bril of lenzen doorbrengen. Breng dus ook je brillendoos of contactlensdoosje mee.

Op het eind van deze dag ga je naar huis met:

  • minstens 15 ontspanningsactiviteiten voor je ogen (oogyoga hand out)
  • tips & tricks hoe je deze activiteiten gemakkelijk in je dagelijkse leven integreert (basisplan)
  • basiskennis hoe je je ogen met voeding in de watten legt
  • tips om goed voor je ogen te zorgen terwijl je computerwerk doet
  • niet alleen ontspannen ogen, maar ook een ontspannen geest.
  • een kleine verwennerij voor je ogen (verrassing!)
  • een fijne herinnering aan een heerlijke zendag

Opgelet! Deze zomerse editie word je extra in de watten gelegd! We sluiten immers af met een heerlijk ontspannend klankbad. Kundalini yogalerares Amanda Samaey trakteert ons op een gongconcert als afsluiter.

Wanneer?  Zaterdag 12 augustus 2017 van 10u30 tot 17u00

Waar?  Het Natuurhuis, gelegen in het natuurgebied de Roomkouter, Kapelstraat 170 A in Steendorp. Kom je met het openbaar vervoer? Het Natuurhuis ligt vlakbij de bushalte ‘Steendorp Blauwhofstraat’. Kom je met de auto? Parkeren kan in de Kapelstraat.

Bijdrage?  € 75 inclusief water & thees met ‘oogsnoepjes’, verrassing en digitale handout oogyoga. Deelnemers die een 2de keer deelnemen als herhaling betalen slechts € 40.

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier

Je plek is verzekerd van zodra het inschrijvingsgeld ontvangen werd. Er is slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Zorg dat je er bij bent.

Lees ook de disclaimer